Web dizajn

Konstantno pratimo sve nove trendove u web dizajnu i radimo efektne i privlačne web stranice

Moderan dizajn

Jednostavna struktura

Preglednost

 
web dizajn web stranice

Biti korak ispred konkurencije

U vremenu u kojem živimo tvrtke s profesionalnim i dobro dizajniranim web stranicama uvijek su korak ispred konkurencije. Kako je broj aktivnih web stranica svakim danom sve veći, važno je da se Vaša stranica na prvu svidi korisnicima. Stoga je dizajn web stranice najbitniji dio u procesu izrade web stranice, budući da direktno utječe na to hoće li se korisnici zadržati na Vašoj web stranici.

Postalo je nužno imati dobro osmišljenu i atraktivno dizajniranu web stranicu budući da će većina potencijalnih klijenata odluku o kupnji vašeg proizvoda ili usluga donijeti isključivo na temelju subjektivnog dojma koji će steći pregledom vaših stranice, te njihovom usporedbom s onima vaše konkurencije.

TREND

Što je potrebno za dobar web dizajn?

Web dizajn je područje našeg djelovanja, a sve stranice dizajniramo prema najnovijim Internet standardima kako bismo ih učinili vizualno atraktivnim i jednostavnim za korištenje krajnjem korisniku.
Prije kretanja u izradu vaše web stranice poželjno je poslati smjernice, logotip vaše tvrtke ili proizvoda, te fotografije. U slučaju da nemate nešto od navedenog, rado ćemo vam pomoći savjetom ili konkretnom realizacijom. Ne propustite definirati boje koje želite da dominiraju vašim web-om.
Od važnijih faktora za dobar web dizajn je definiranje strukture stranica (izbor i raspored linkova, funkcionalnost stranica) koju ćemo napraviti u dogovoru s vama. Dizajnersko rješenje stranica prilagođavamo vizualnom identitetu vaše tvrtke. Krajnji cilj je izrada atraktivne i profesionalne web stranice koja će izgledom i kvalitetom biti koncipirana kao sredstvo s kojim ćete se obraćati krajnjim korisnicima, ali i poslovnim subjektima.

dizajn web stranice
dizajn web stranice

Dizajn prilagođen svim uređajima

Izgledu web stranice posvećujemo najveću pozornost, te je nastojimo učiniti privlačnima svima, a sve u suradnji sa Vama, budući da na idući korak, odnosno samu izradu web stranice krećemo tak kada ste u potpunosti zadovoljni njenim budućim izgledom.

Jako brinemo i o responzivnom dizajnu stranice, odnosno izgledu na svim vrstama i veličinama uređaja, kako bi internetska stranica bila idealna gdje god je pregledavali.

Zatražite kreativno rješenje za Vašu web stranicu

Bez obzira želite li statične web stranice ili web trgovinu, slobodno nam se javite, a mi ćemo Vam u prijedlogu dati kreativno rješenje koje će zadovoljiti Vas, kao i posjetitelje buduće web stranice.

ENCOM WEB

web stranica nije luksuz to je potreba

Kontaktirajte Nas

Livno, BiH

(+387) 63/480-127

encomwebdesign@gmail.com