Izrada web stranica

Izrađujemo napredne web stranice koje vas spajaju s novim poslovnim prilikama, od jednostavnih landing web stranica pa do web shopova. Svaka web stranica je responzivna, te je kao takva prilagođena svim vrstama i veličinama uređaja.

Optimiziran kod

Kvalitetan CMS sistem

Responzivnost web stranice

 
izrada web stranica

Izrada web stranica

Kvalitetna web stranica je ključ prema novim klijentima. Encom Web je ovdje kako bi Vam pomogao u izradi web stranice prema najmodernijim web trendovima.

Kvalitetno izrađena web stranica više nije stvar prestiža, već potreba svake tvrtke, obrta ili pojedinca da se istakne na velikom tržištu, a kod nas je cijena izrade web stranice izuzetno povoljna.

Svim svojim klijentima nudimo individualni pristup i u potpunosti se prilagođavamo njihovim željama i zahtjevima, te ukoliko smatramo da je potrebno predlažemo svoja rješenja, počevši od dizajna web stranice, pa do funkcionalnosti i optimizacije.

WEB

Responzivne web stranice

Responsive web dizajn omogućava optimizovan prikaz web sajta na svim uređajima, odnosno prilagodljivost web stranice dimenzijama i rezoluciji ekrana bez gubitka kvaliteta i preglednosti.Bitno je spomenuti da će više od 70% korisnika vašoj web stranici pristupiti preko mobilnih uređaja.

izrada web stranice
izrada web stranice

Web hosting

Da bi korisnici mogli vidjeti neku web stranicu ona mora biti objavljena, odnosno web stranice moraju biti smještene na web server kako bi vaša stranica postala dostupna svim korisnicima u svakom trenutku.

 

Društvene mreže i SEO optimizacija

Kako su u posljednje vrijeme društvene mreže kao što su Facebook i Instagram izuzetno popularne, nudimo mogućnost povezivanja istih s Vašom web stranicom i integraciju sadržaja s društvenih mreža.

Uz samu izradu web stranice, možemo Vam ponuditi usluge web dizajna i internet marketinga (SEO) kako bi Vaša stranica pronašla svoje mjesto pri vrhu tražilica.

Bolja pozicija stranice u tražilicama ujedno znači i veći broj posjeta, a samim time i veću zaradu. Uz to, nudimo Vam i web hosting za stranicu na kvalitetnim serverima po vrlo povoljnim cijenama.

marketing web stranice
oglašavanje web stranice

Oglašavanje

Nudimo Vam i mogućnost integracije Google Analitycsa za praćenje statistike, odnosno posjećenosti Vaše web stranice, što je jako bitno kod planiranja kampanja za promociju stranice, putem AdWordsa, Facebooka i sličnog.

Također, ako želite održavanje same web stranice i njenog sadržaja možete prepustiti i u naše ruke. Vaša web stranica ostavlja prvi i veliki dojam na Vašeg potencijalnog klijenta. Stoga Vam mi nudimo profesionalnu, intuitivnu i jedinstvenu web stranicu kreiranu samo za Vas i Vaš posao.

Tehničko održavanje web stranica

Održavanje i ažuriranje web stanica predstavlja ozbiljan posao u kojeg je potrebno uložiti vrijeme i kojem je potrebno pristupiti jednako profesionalno kao i izradi web stranice.

Sustavi na kojima su bazirane web stranice, poput bilo kojeg softvera kojeg koristite, redovito dobivaju nove verzije u kojima se dodaju nove značajke i popravljaju razni sigurnosni problemi. Tehničko održavanje služi za poboljšanje stabilnosti kao i za zaštitu web stranice od virusa i ostalog zloćudnog softvera. Ova usluga uključuje ažuriranje sustava na najnoviju verziju softvera, backup sadržaja i baze podataka, ažuriranje tema i dodataka (plugina).

izrada web stranice

ZATRAŽITE PONUDU

Zanima vas cijena izrade web stranice?
Kontaktirajte nas i zatražite ponudu kako bismo saznali što možemo učiniti za vas!
Poslat ćemo vam ponudu s planom za koji mislimo da će najbolje zadovoljiti vaše potrebe.

ENCOM WEB

web stranica nije luksuz to je potreba

Kontaktirajte Nas

Livno, BiH

(+387) 63/480-127

encomwebdesign@gmail.com